КОНТАКТИ

Адрес на управление:

Адрес

гр. София 1220, бул. „Илиянци“ 12
/на главния вход на Крамекс-АД/

E-mail

mudarm2@gmail.com

Собственик

Ракан Мухисен

Мобилен

087 884 06 60

Съгласие

6 + 7 =