КОНТАКТИ

Адрес на управление:

Адрес

гр. София 1220, бул. „Илиянци“ 12
/на главния вход на Крамекс-АД/

E-mail

mudarm2@gmail.com

Собственик

Ракан Мухисен

Мобилен

087 884 06 60

Офис:

Мобилен

087 884 06 61; 088 832 52 51

Тел./Факс

02 829 29 90

Съгласие

11 + 11 =